Webinar Nieuwe Verdienmodellen

24 februari, 10.00 uur

Hoe geef je meerwaarde aan het voedsel dat je maakt? Als agrariër wil je met meer oog voor je omgeving duurzaam voedsel maken. Maar op welke manier kan je geld verdienen met duurzaam werken? Welke verdienmodellen zijn er? Dit en meer bespreken drie experts tijdens het Webinar Boer aan het Roer: Nieuwe verdienmodellen op woensdag 24 februari om 10.00 uur.

Een interessant en gratis toegankelijk webinar met ruimte voor jóuw vragen over nieuwe verdienmodellen die beantwoord zullen door experts Jan Willem van der Schans (expert Korte Ketens), Gerdien Kleijer (thematrekker Waarderen en verdienen) en Frederiek van Lienen (eigenaar Biodiversity in Business).

Tijdens je koffiepauze vertellen we in een uurtje over welke verdienmodellen er zijn en geven we voorbeelden van bedrijven uit de Foodvalley regio die met succes hun duurzaamheidsinvesteringen weten te verwaarden. In de weken na het webinar volgt een verdiepende podcastreeks waarin we in gesprek gaan met agrarisch ondernemers over hoe zij een nieuw verdienmodel hebben toegepast op hun bedrijf.

Meld je aan voor het webinar

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Pilot: Ammoniakreductie Kalverstal

De kalverstal op het bedrijf van familie Van Dijk in Terschuur heeft een bijzondere uitvoering. De stal bevat, naast een mestschuif en een luchtwasser, een