Nieuwe gezichten bij de proeftuin: Kirsten Snels en Yvette van Wichen

De intakegesprekken met veehouders die zich aanmelden voor de proeftuin van Boer aan het Roer worden gevoerd met mensen van LTO Noord en PEC. In januari namen we afscheid van Kees van Vuuren bij LTO Noord. Nu stellen we graag twee nieuwe mensen aan u voor: Yvette van Wichen en Kirsten Snels. Samen met Eltjo Bethlehem van PEC zullen zij vanuit LTO de contacten met veehouders bij de proeftuin gaan onderhouden.

Kirsten Snels
“Met veel plezier begin ik als projectleider bij LTO Noord. Binnen de Regio Deal Foodvalley houd ik mij bezig met de proeftuin op het thema Bodem-en Waterkwaliteit. Hiermee kom ik in een nieuwe kant van de landbouw te werken voor mij, want hiervoor heb ik altijd in de veevoersector gewerkt. Ik vind het ontzettend gaaf om te zien wat er voor en door agrarisch ondernemers wordt ondernomen om te verduurzamen en te innoveren, zodat er ook een verdienmodel aan zit. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om hier mijn steentje aan bij te dragen. Samen met mijn vriend woon ik in Wenum-Wiesel. We houden daar hobbymatig koeien, varkens, kippen en schapen. Ik ben graag buiten aan het wandelen, mountainbiken en klimmen in mijn vrije tijd.

Yvette van Wichen
“Begin dit jaar ben ik gestart met het project Boer aan het Roer en het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley. Inmiddels werk ik zo’n 7 jaar voor LTO Noord als projectleider aan diverse projecten zoals Platform Natuurinclusieve landbouw Gelderland, Gebiedsverkenning Wilpse klei en de afgelopen 4 jaar als omgevingsmanager in het N2000 gebiedsproces Engbertsdijksvenen. Ik woon met ons gezin in Elst (GLD.) en heb heel veel zin om weer wat dichter bij te huis werken en de Vallei in te trekken (zodra de Corona maatregelen weer versoepelen). Ik hoop u op korte termijn te mogen ontmoeten en zo veel mogelijk te horen over het project en alle initiatieven, liefst live, maar anders online.”

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus geannuleerd

De bodemcursus heeft een aantal succesvolle rondes gehad. Er is sprake van geweest dat er een nieuwe ronde zou starten. Helaas is een nieuwe ronde