Webinar en podcasts Nieuwe Verdienmodellen

Podcasts Nieuwe Verdienmodellen

Aflevering 3 – Betaalbare meerwaarde

In gesprek over efficiëntie. Varkenshouder Gerald Deetman vertelt over zijn bedrijf en zijn eigen opgezette ketenconcept Valleivarken. Kijk op valleivarken.nl/.

Aflevering 2 – Onderscheidend Vermogen

In gesprek over differentiatie.  Boerin Birgit Hanskamp vertelt over haar melkveebedrijf en hoe zij hun eigen melk verzuivelt en verkoopt. Meer info op https://www.aerderoort-boerenzuivel.nl/

Aflevering 1 – Verdienmodellen Combineren

In gesprek over diversificatie. Boer Roel van Dijk vertelt over de verkoop van zijn eigen vlees en kaas vanaf de boerderij. Meer info op www.vleesboerderijhetbinnenveld.nl.

Als (agrarisch) ondernemer aan de slag met het verduurzamen van uw bedrijf én tegelijkertijd een kloppend verdienmodel opbouwen? Volg onze digitale reeks over Nieuwe Verdienmodellen!

In september 2020 werd de eerste workshop Introductie Nieuwe Verdienmodellen georganiseerd. Daarna hebben we in verband met corona een digitaal alternatief bedacht: middels een introductie webinar over Verdienmodellen, gevolgd door een inspirerende podcastreeks komt u alles te weten! Kijk ook op onze Verdienmodellen pagina voor meer mogelijkheden.

 

Voor wie?

De digitale reeks over Nieuwe Verdienmodellen is bedoeld voor agrariërs, erfbetreders, beleidsmakers en geïnteresseerden die in hun werkveld te maken hebben met de afzet van agrarische producten. 

Na deze digitale reeks bent u globaal op de hoogte van hoe nieuwe verdienmodellen werken, op welke wijze u ze naar uw bedrijfssituatie kunt vertalen en hoe u ermee aan de slag kunt aan.

 

Webinar Bedrijfsstrategieën

Wat is voor klanten en consumenten van belang? Waarom kopen zij een agrarisch product? Via welke afzetkanalen is het product te koop? Met welke partijen kan worden samengewerkt? Tijdens het webinar over Nieuwe Verdienmodellen krijgt u snel inzicht in de waarden die met een agrarisch bedrijf worden gerealiseerd. Ook worden de bedrijfsstrategieën uitgelegd waar we aan de hand van concrete voorbeelden in de podcasts verder op ingaan (diversificatie, differentiatie, circulariteit, beleving, community based, kosten efficiëntie). Bekijk hieronder het webinar.

Antwoord van de experts op alle vragen tijdens het Webinar Nieuwe Verdienmodellen

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

[video] Syrische grillkaas uit Leusden

Syrische grillkaas gemaakt van de melk van Hollandse koeien in Leusden. Melkveehouder Ramon van Roomen, die deelneemt aan de Masterclass Produceren in de Korte Keten,