Aanmeldingen voor tweede selectieronde open tot 31 december

Begin november is de eerste selectieronde van innovaties voor de proeftuin geweest. Begin februari komt het Interdisciplinair Team weer bij elkaar om de tweede ronde te beoordelen. Voor deze ronde worden innovaties meegenomen die zijn aangemeld tot en met 31 december 2020. Innovatoren die in deze ronde mee willen doen worden opgeroepen om zich te melden. In 2021 zullen er weer nieuwe rondes open gesteld worden. Afhankelijk van de tweede selectieronde wordt bepaald hoe de daaropvolgende selectieronde wordt vormgegeven.

Laatste aanmeldronde voor innovaties Bodem- en waterkwaliteit

Specifiek voor Werkpakket Bodemw en Waterkwaliteit is deze ronde de laatste mogelijkheid voor het aanmelden van innovaties voor de proeftuin.
Naar verwachting gaat de aanmeldingsprocedure voor Bodem en Water in 2021 niet meer open.

Veehouders: meld je aan!

Er worden doorlopend veehouderijbedrijven gezocht waar innovaties geïmplementeerd kunnen worden om te testen (pilotbedrijven). Daarnaast zijn veehouders ook welkom om zich via info@boeraanhetroer.nl te melden voor het thema verdienmodellen waar masterclasses en cursussen worden georganiseerd.

Aanmelden innovatie

Aanmelden pilotbedrijf veehouderij

Meer informatie over de aanmeldings- en selectieprocedure

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus geannuleerd

De bodemcursus heeft een aantal succesvolle rondes gehad. Er is sprake van geweest dat er een nieuwe ronde zou starten. Helaas is een nieuwe ronde