Nieuwe data workshops Introductie Nieuwe Verdienmodellen!

Als (agrarisch) ondernemer aan de slag met het verduurzamen van uw bedrijf én tegelijkertijd een kloppend verdienmodel opbouwen? Op 29 september werd de eerste workshop Introductie Nieuwe Verdienmodellen georganiseerd. U kunt zich nog aanmelden voor de komende data!
 
Wat is voor klanten en consumenten van belang? Waarom kopen zij een agrarisch product? Via welke afzetkanalen is het product te koop? Met welke partijen kan worden samengewerkt? Tijdens deze bijeenkomst krijgt u snel inzicht in de waarden die met een agrarisch bedrijf worden gerealiseerd én de werkwijze die u kunt kiezen om met keten en gebiedspartijen die waarden te verzilveren. 
Het gaat om een bijeenkomst van een dagdeel, waarbij u stukjes theorie en ervaringen van elders voorgeschoteld krijgt, waarmee u gelijk aan de slag kunt. Er is gelegenheid uw eigen ervaringen in de groep te delen, maar er is geen tijd om er uitgebreid op in te gaan. 


Aan het eind van de bijeenkomst bent u globaal op de hoogte van hoe nieuwe verdienmodellen werken, op welke wijze u ze naar uw bedrijfssituatie kunt vertalen en hoe u ermee aan de slag kunt aan. Eventueel kunt u zich verder verdiepen door deel te nemen aan de Masterclass Produceren in de Korte Keten.


Voor wie?
De workshop is bedoeld voor agrariërs, erfbetreders, beleidsmakers en geïnteresseerden die in hun werkveld te maken hebben met de afzet van agrarische producten. 

Data 
De workshop wordt in ieder geval georganiseerd op de volgende data. De locatie wordt nader gedeeld per mail. Volgende workshopdagen worden georganiseerd naar behoefte, dus geef het zeker aan als u belangstelling heeft voor de workshop door een mail te sturen naar info@boeraanhetroer.nl. 
•    29 september van 10-14u
•    14 oktober van 10-14u 

Meld u aan door een email te sturen naar info@boeraanhetroer.nl 
Deelname aan de workshop is gratis. 

Alle onder voorbehoud van corona.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten