Leertafel 3; Kruidenrijk grasland beheren, hoe dan?

In de laatste, van een reeks van drie, leertafel over kruidenrijk grasland, verdiepen wij ons in het beheer ervan. Hoe zorg je ervoor dat de kruiden na 1 jaar niet meteen verdwijnen? Hoe ga je om met beweiden en maaien wanneer de kruiden in het perceel staan?

Bij deze laatste leertafel krijgt u ook weer de mogelijkheid vragen te stellen om het kruidenrijk perceel bij u tot een succes te brengen. René Jochems (Groeibalans) en Edith Finke (DLV advies) staan u bij om uw vragen te beantwoorden en geven informatie over goed bodembeheer en bovengronds beheer voor een optimaal resultaat.

Dit is het programma:

13:00 Inloop
13:30 René Jochems (Groeibalans)- bodembeheer met kruidenrijk grasland
14:30 Pauze
14:45 Edith Finke(DLV Advies) – interactieve sessie (vraag en antwoord) over beheren van kruidenrijk grasland; maaien, beweiden, bemesten ed.
15:30 Einde

Wanneer :19 januari van 13:00- 15:30 uur
Waar: Boerderij de Groote Veen
Grote Veenderweg 10
6741 MC Lunteren

Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier: Kruidenrijk grasland beheren, hoe dan?

Naam(Vereist)

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Pilot: Wroeten met Meelwormen

Meelwormen en varkens lijken op het eerste oog niet meteen logische combinatie. Maar qua voedingswaarde zijn deze insecten juist interessant om als duurzame toevoeging te

Excursie Van Onze Grond

Meer duurzaam en lokaal in de supermarkt? Graag nodigen we agrariërs, supermarkteigenaren en beleidsmedewerkers uit om deel te nemen aan een studie trip naar een