Landbouwnetwerk Regio Foodvalley biedt overzicht

Het Landbouwnetwerk Regio Foodvalley  is een netwerk van boeren, private partners en lokale overheden in de Foodvalley regio die samen werken aan de toekomst van de agrarische sector in het gebied. Een van de speerpunten van het Landbouwnetwerk is om boeren in de regio een helder overzicht te bieden van alle lopende projecten en initiatieven voor agrariërs. Het overzicht is te vinden op de website. Ook kunnen agrariërs terecht bij het Agroloket voor informatie over projecten of cursussen die aansluiten bij hun behoeften.

Het Landbouwnetwerk verbindt het huidige aanbod én jaagt nieuwe initiatieven aan. In zes themagroepen denken partners en boeren samen na over stappen die gezet moeten worden om de agrarische sector in de regio vooruit te helpen.

Projectenaanbod
Via de kanalen van het Landbouwnetwerk worden doorlopend actuele projecten en evenementen vermeld. Schrijf u in voor de nieuwsbrief van het Landbouwnetwerk en volg de Twitter en de Facebookpagina.

www.landbouwnetwerkregiofoodvalley.nl

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus geannuleerd

De bodemcursus heeft een aantal succesvolle rondes gehad. Er is sprake van geweest dat er een nieuwe ronde zou starten. Helaas is een nieuwe ronde