Kennisevent: Emissiereductie met Toekomst

Kennisevent op 28 februari: Emissiereductie met toekomst

Het Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij (PEV) organiseert in samenwerking met mediabedrijf Agrio op 28 februari a.s. in Barneveld een groot kennisevent over emissiereductie in de de pluimvee-, varkens-, vleeskalveren- en melkgeitensector. Met een stevig inhoudelijk programma wordt iedereen geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en actuele stand van zaken betreffende onderzoek, innovaties en beleid vertaald naar de praktijk. ’s Morgens voor het onderwijs (docenten, studenten), ’s middags voor omgevingsdiensten en erfbetreders en ’s avonds veehouders en hun medewerkers. Een infomarkt van bedrijven en organisaties die zich bezighouden met emissiereductie in de veehouderij maak deel uit van de dag.

Toegang
Deelname aan het avondprogramma is gratis voor boeren en hun medewerkers. Studenten hebben gratis toegang tot het ochtendgprogramma. Gratis toegang wordt aangeboden door Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij (PEV) en Agrio.
Vertegenwoordigers van agribusiness, erfbetreders, omgevingsdiensten en andere instanties betalen € 75,- p.p.(excl. BTW) voor het middagprogramma.
Combineer je het boerenvak met werkzaamheden elders, dan heb je ook gratis toegang en kun je je aanmelden voor het avondprogramma.
Voor alle sessie geldt: aanmelden vooraf en vol = vol.

Klik hier voor meer informatie over het programme en om je aan te melden. 

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten