Coronamaatregelen tot en met 19 januari

De genomen verscherpte coronamaatregelen vanaf 14 december hebben ook invloed op de activiteiten in de proeftuin. Veel zaken worden al geruime tijd digitaal georganiseerd. Tot en met 19 januari hanteren wij de volgende lijn:


• Intakegesprekken met veehouders en innovatoren worden digitaal gevoerd, het fysieke bedrijfsbezoek bij veehouders wordt uitgesteld.
• Fysieke bijeenkomsten gaan niet door. De cursus bodembiologie wordt uitgesteld, voor de masterclass korte keten wordt gekeken naar digitale alternatieven.


In 2021 worden met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd voor veehouders en innovatoren om hen bij te praten over de proeftuin en onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. Vooralsnog vinden deze bijeenkomsten digitaal plaats, totdat het mogelijk is om ook weer fysieke ontmoetingen te organiseren.


Houd de nieuwsbrief, Twitter en website van Boer aan het Roer in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.
Heeft u vragen? Deze kunt u stellen via info@boeraanhetroer.nl, telefonisch via. 088 888 6633 of benader uw contactpersoon van de proeftuin.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Bodemcursus geannuleerd

De bodemcursus heeft een aantal succesvolle rondes gehad. Er is sprake van geweest dat er een nieuwe ronde zou starten. Helaas is een nieuwe ronde