Uitnodiging Terugkomavond Kruidenrijk Grasland

Heb jij ervaring met kruidenrijk grasland of ben je van plan dit te gaan telen? Ben je benieuwd naar andermans ervaringen? Of heb je deelgenomen aan de kruidenactie van Boer aan het Roer en wil je horen hoe de kruiden bij anderen zijn opgekomen en wat zij voor maatregelen hebben toegepast? Op donderdag 7 september van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:30) ben je van harte welkom!

Het is al bijna een jaar geleden dat er bijna 130 hectare gras is doorgezaaid met kruiden, en dat we elkaar hebben gezien en gesproken bij de leertafels. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen en geleerde lessen rondom kruidenrijk grasland. Deze avond gaan we ervaringen uitwisselen: Hoe zijn de kruiden het afgelopen seizoen opgekomen? Wat heb je aan je management aangepast? Hoe heeft dit uitgepakt? Wat kunnen beginners hiervan leren?

Pieter Struyk van het Louis Bolk instituut komt vertellen wat hij dit jaar landelijk zag gebeuren op het gebied van kruidenrijk grasland. Ook heeft hij tips hoe we met extreme weersomstandigheden kunnen omgaan en toch kruiden op te laten komen én te behouden.

Geef je hieronder op.

Locatie: Lunteren (adres ontvang je na aanmelding)

Terugkomavond Kruidenrijk Grasland

Naam

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Eindrapport pilot Mestverbetering

De bodem is basis voor een gezond bedrijf en gezonde dieren, mest is daarbij een waardevolle grondstof. Binnen de Proeftuin zijn met de pilot Mestverbetering onderzoeksvragen