Uitnodiging: Webinar ‘Wat mag mijn kaas kosten?’

Een webinar over prijsbepaling en goed verkopen van je eigen product of dienst (nee, niet alleen kaas!)

Jan Willem van der Schans, docent Masterclass Korte Keten en Gerdien Keuper, biologisch melkveehoudster met achtergrond in marketing en verkoopt o.a. eigen kaas

Hoe bepaal je de prijs van je product of dienst? Jan Willem van der Schans deelt daarover een aantal meer algemene ideeën. Kijk je naar de prijs die het je kost, de prijs die je doelgroep wil en kan betalen? Of kijk je naar vergelijkbare initiatieven in de buurt? 

Gerdien Keuper verkoopt in haar boerderijwinkel eigen kaas, vlees, appelsap en ijs. Met haar producten zit ze in het hogere segment qua prijs, maar het wordt toch goed verkocht. Blijkbaar zijn de producten ofwel heel lekker, of zijn er (ook) andere redenen waarom klanten graag bij haar kopen op de boerderij. Het gaat dus ook om het vertellen van je verhaal op verschillende manieren en plekken.

Een praktische bijeenkomst  dus, met ruimte voor interactie!

Datum en tijdstip: 30 maart van 20:00 – 21:00
Locatie: Online, je ontvangt na aanmelding in de week van 30 maart een link.

Aanmelden webinar ‘Wat mag mijn kaas kosten?’

Naam
Ik ben

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten

Proef de oogst uit de Proeftuin

Met de Regio Deal Foodvalley maken de partners samen de sprong vooruit naar een gezond en duurzaam voedselsysteem. Benieuwd wat deze sprong heeft opgeleverd? Kom

Resultatenbijeenkomst Circulair Veevoer

De veehouderij is nu nog voor een groot deel afhankelijk van niet Europese mengvoergrondstoffen, terwijl wij geen voedingstoffen terugbrengen naar de regio van herkomst. In