Wat gebeurt er met jouw product in ‘de markt’? En hoe kan je daar op inspelen? Sparren met directeur Jurgen Krevel van de Bieze Food Group uit Nijkerk.
Directeur Jurgen Krevel biedt aan om een middag te sparren met geïnteresseerde boeren die graag meer willen weten over wat er met hun producten gebeurt nadat deze het erf hebben verlaten. De bijeenkomst is op 31 maart, meld je aan!
Bieze Food Group handelt nationaal en internationaal in alles dat ‘uit een dier’ (eieren en zuivel) en ‘uit de grond’ komt. Omdat ze ook groot zijn in kruiden zijn ze vaak betrokken bij productontwikkeling van vleesproducten en hebben ze zo goed inzicht in wat er in die wereld speelt. Ze kennen de Europese foodmarkt van binnen en van buiten en hebben veel data en inzicht in trends.
Ontwikkelingen in de markt
In een voorgesprek kwamen al veel interessante zaken aan bod. Bieze heeft geïnvesteerd in plantaardige melk, maar ze zien deze markt wat stagneren. De vraag naar zuivel blijft volgens Jurgen groot. Vleesvervangers zijn een grote speler geworden in de markt, maar de grondstoffen daarvoor komen van heinde en verre en er moet nog veel gebeuren om van die grondstoffen iets te maken dat op vlees lijkt: hoe duurzaam en gezond is dat nou echt?
Het gaat hier echt om inzicht in de grote stromen voedsel, die nodig zullen blijven om alle mensen in ons land en in Europa te kunnen voeden. Als agrariër biedt dit interessante inzichten in toekomstige marktkansen voor je bedrijf. Heb je interesse om met een bevlogen insider hierover te sparren? Meld je aan!
Praktische informatie
De bijeenkomst zit vol, je kunt je daarom niet meer aanmelden.
Datum en tijd: 31 maart 9.45 – 12.00. Om 9.45 staat de koffie klaar en om 10 uur gaan we van start.
Locatie: Nijkerk (exacte locatie ontvang je na aanmelding)