Startbijeenkomst Boer aan het Roer

De proeftuin gaat van start! In 2020 is hard gewerkt aan de voorbereidingen van Boer aan het Roer. Veehouders en innovatoren hebben zich aangemeld, er zijn intakegesprekken gevoerd en veel formaliteiten met betrekking tot de Regio Deal Foodvalley werden geregeld. Nu is het eindelijk zover: we gaan van start. En dat willen we met u vieren!

We nodigen u uit om een digitale sessie bij te wonen. Door middel van presentaties nemen we u mee in het programma van Boer aan het Roer en de thema’s van de proeftuin. En.. we geven u inkijk in de eerste pilots die dit jaar nog zullen gaan starten!

Digitale Bijeenkomst
De bijeenkomst wordt georganiseerd in twee delen. Als stakeholder en geïnteresseerde bent u van harte welkom om Deel 1 van de bijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze digitale sessie is het mogelijk om via een chatfunctie vragen te stellen.

Speciaal voor veehouder en innovatoren die zich hebben aangemeld voor de proeftuin is Deel 2 van de bijeenkomst ingericht. Met hen zullen we uiteengaan in verdiepende, interactieve sessies om de activiteiten van de proeftuin in de komende periode door te nemen.

Programma
Deel 1: 15.00-16.00 uur

  • Start en inleiding met Fije Visscher (Voorzitter LTO Noord afdeling Gelderse Vallei en Dick Heederik (Hoogleraar UU en trekker Boer aan het Roer)
  • Presentaties van de thema’s Circulair Veevoer, Emissiereducerende maatregelen, Bodem- en waterkwaliteit en Nieuwe verdienmodellen
  • Vragen beantwoorden en Afsluiting

Deel 2 (Exclusief voor aanmelders van de proeftuin): 16.00 – 16.30 uur

  • Verdiepende sessies: Per thema gaan we samen in gesprek over de innovaties die zijn aangemeld voor de proeftuin. Wat gaan we de komende tijd uitrollen en wat kunnen we daarin van elkaar verwachten? Let op: per persoon kunt u maar één van deze sessies bijwonen. Geef uw voorkeur voor een sessie aan bij uw aanmelding.
    Verdiepende sessie 1: Circulair Veevoer
    Verdiepende sessie 2: Emissiereducerende maatregelen
    Verdiepende sessie 3: Bodem- en waterkwaliteit

Aanmelden

Voor stakeholders en geïnteresseerden: Stuur uiterlijk 22 november een email met uw naam naar info@boeraanhetroer.nl. Vermeld daarbij ook op welke manier u verbonden bent aan Boer aan het Roer. Na uw aanmelding ontvangt u op 23 november een link voor het bijwonen van Deel 1 van de startbijeenkomst.

Voor aangemelde innovatoren en veehouders: Stuur uiterlijk donderdag 19 november een email met uw naam info@boeraanhetroer.nl. Vermeld ook bij uw aanmelding welke verdiepende sessie (1, 2 of 3) u wilt bijwonen. Na uw aanmelding ontvangt u op 23 november de links voor het bijwonen van Deel 1 en Deel 2.

Blijf op de hoogte

Asset 7 Meer nieuwsberichten