Webinar en podcasts over Nieuwe Verdienmodellen

Als (agrarisch) ondernemer aan de slag met het verduurzamen van uw bedrijf én tegelijkertijd een kloppend verdienmodel opbouwen? Volg onze digitale reeks over Nieuwe Verdienmodellen!

In september 20202 werd de eerste workshop Introductie Nieuwe Verdienmodellen georganiseerd. Daarna hebben we in verband met corona een digitaal alternatief bedacht: middels een introductie webinar over Verdienmodellen, gevolgd door een inspirerende podcastreeks komt u alles te weten!
 
Webinar

Wat is voor klanten en consumenten van belang? Waarom kopen zij een agrarisch product? Via welke afzetkanalen is het product te koop? Met welke partijen kan worden samengewerkt? Tijdens het webinar over Nieuwe Verdienmodellen krijgt u snel inzicht in de waarden die met een agrarisch bedrijf worden gerealiseerd. Bekijk hieronder het webinar.

Podcasts

Hoe breng je nieuwe verdienmodellen in de praktijk? In de podcastreeks praten we met boeren en experts die hier ervaring mee hebben én de werkwijze die u kunt kiezen om met keten en gebiedspartijen zelf aan de slag te gaan. De podcastreeks wordt vanaf maart 2021 gepubliceerd.

Na deze digitale reeks bent u globaal op de hoogte van hoe nieuwe verdienmodellen werken, op welke wijze u ze naar uw bedrijfssituatie kunt vertalen en hoe u ermee aan de slag kunt aan. Eventueel kunt u zich verder verdiepen door deel te nemen aan de Masterclass Produceren in de Korte Keten.


Voor wie?
De digitale reeks over Nieuwe Verdienmodellen is bedoeld voor agrariërs, erfbetreders, beleidsmakers en geïnteresseerden die in hun werkveld te maken hebben met de afzet van agrarische producten. 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Boer aan het Roer of kijk op www.boeraanhetroer/verdienmodellen